Krátkodobé a dlouhodobé finanční plánování. - Bláhová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce pojednává o krátkodobém a dlouhodobém finančním plánování. Obsahuje teoretickou část, která se zabývá postupy sestavování plánovaných výkazů v návaznosti na problematiku řízeného růstu podniku. Obsahem praktické části je finanční analýza konkrétního podniku. Tato část následně předkládá návrh dlouhodobého finančního plánu dané společnosti na základě předchozí finanční analýzy. Závěr práce hodnotí finanční situaci podniku a shrnuje navržený systém finančního plánování a doporučení na možné změny, které z něho vyplývají.
Short-term and long-term financial plans.
Keywords: Finanční plánování; finanční plán; krátkodobý finanční plán; dlouhodobý finanční plán; finanční analýza; poměrové ukazatele; plánová rozvaha; plánový výkaz zisku a ztráty; plánové cash flow; kontrola plánu.; Financial planning; financial plan; short-term financial plans; long-term financial plan; financial analysis; financial ratios; planned balance sheet; planned profit and loss account; planned cash flow; plan kontrol.