Specializační nebo vysokoškolské vzdělání - preference a názory sester - Tůmová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce obsahuje přehled o vzdělávání sester a jejím cílem bylo zjistit jaké jsou jejich názory na vysokoškolské a specializační studium, a které studium preferují.
Specialisation or university education - preferences and opinions of nurses
Keywords: celoživotní vzdělávání; registrace; specializační studium; všeobecná sestra; vysokoškolské studium; vzdělání; vzdělávání sester; vákon; life-long education; registration; specialisation study courses; general nurse; university studies; education; nurses´ education; law / act