Sbírka úloh polynomy jedné proměnné - Nová, Hana (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce obsahuje polynomy jedné proměnné. Cílem je vytvořit sbírku úloh k tomuto tématu. Sbírka je rozdělená na kapitoly s danou problematikou. V každé kapitole je souhrn teorie, řešené příklady a neřešené příklady. Vybrané příklady jsou ukázkově zpracovány. Za každou kapitolou si může čtenář problematiku vyzkoušet na příkladech, které jsou doplněny výsledky.
Collection of exercises - Polynoms in one variable
Keywords: sbírka; polynom jedné proměnné; Collection; Polynoms in one variable