Účetnictví obchodní společnosti - s.r.o. - Kramešová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na popis specifických operacích účtovaných ve společnosti s ručením omezeným a na problematická místa účetní závěrky. Problematické a specifické účtování ve společ-nosti je názorně ukázáno na konkrétní společnosti. Obecná část je zaměřena na všeobecné infor-mace o obchodních korporacích a informace o způsobu účtování různých účetních operacích ve spo-lečnosti s ručením omezeným. Specifické účetní operace a podmínky sestavování účetní závěrky vybrané společnosti jsou vysvětleny především v praktické části.
Accounting of a Business Company - Limited Liability Company
Keywords: společnost s ručením omezeným; účetní závěrka; výsledek hospodaření; Limited Liability Company; final account; trading income