Spokojenost návštěvníků ve městě Písek - Černická, Aneta (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem práce je na základně kvantitativního výzkumu identifikovat faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků ve městě Písek. Vnímaní kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu z hlediska poptávky a návrh opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu ve městě Písek.
Visitors' Satisfaction in the Town of Písek
Keywords: výzkum spokojenosti; turistická destinace Písek; primární a sekundární nabídka; research of satisfaction; tourism destination Písek; primary and secondary supply