Vytvoření robotické soustavy vykonávající motorickou činnost nohou a řízenou senzory umístěnými na lidském vodiči - Kocar, Václav (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem mé bakalářské práce je vytvořit robota, který napodobuje lidskou chůzi. Druhá část mé práce je naprogramování robota, vykonávajícího tuto činnost. Pohyb robota je řízen Arduinem, které zpracovává data ze senzorů umístěných na nohou lidského vodiče. Robot má být sestaven za použití co nejlevnějších součástí.
To assemble a robot imitating a human legs movement and the locomotion of the robot is based on a human legs positions
Keywords: Robot; Arduino; Gyroskop; servo; pohyb; vodič. nohy; Robot; Arduino; servo; gyroscope; movement; legs