Dopady pandemie COVID-19 na klienty v domovech pro seniory - Vachutová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se zabývá tím, jaký dopad měla pandemie COVID-19 na klienty v domovech pro seniory. Praktická část vychází z výsledků dotazníkového šetření realizovaného od prosince 2022 do ledna 2023 v sedmi zařízeních v Jihočeském kraji. Teoretická část charakterizuje pobytové sociální služby, pojem senior a emoce, opatření, které byly zavedeny pro seniory v domovech týkající se pandemie.
The effects of the COVID-19 pandemic on clients in nursing homes
Keywords: senior; sociální služby; domovy pro seniory; pandemie COVID-19; senior; social services; retirement homes; COVID-19 pandemic