Vývoj územního plánování vybrané lokality - Soldát, František (Jihočeská univerzita, 2020)
Téma této bakalářské práce je vývoj územního plánování vybrané lokality. Vybranou lokalitou je jihočeská obec Dražíč. V teoretické části práce je obsažena definice územního plánování, jeho historie, legislativní zajištění územně plánovací dokumentace. Ve druhé části práce byla popsána zvolená obec, od historie až po současnost. A konečně ve třetí části se práce zabývala popisem a analyzováním územních plánů obce Dražíč.
Development of urban planning in the selected location
Keywords: Územní plán; územní plánování; obec Dražíč; Urban plan; urban planning; village Dražíč