Porovnání stravovacích návyků aktivních sportovců a běžné populace dospělých osob - Ťuková, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit rozdíly v nutričním složení stravy a množství přijatých živin u osob, které se aktivně věnují silovému sportu a dospělými osobami, které sportují pouze rekreačně, ve věkovém rozmezí 19 - 30 let.
Comparison of eating habits of active adult athletes and general adult population
Keywords: sportovní výživa; silový sport; zdravý životný styl; stravovací návyky; sports nutrition; power sport; healthy lifestyle; eating habits