Systém hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci - Esserová, Hana (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na Systém hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci. Cílem je zhodnocení stávajícího systému hodnocení zaměstnanců a navržení změn vedoucích ke zlepšení. Hodnocení zaměstnanců by mělo zasahovat do pravidelného organizačního plánování a celkově se stát součástí celého řízení organizace ze strany managementu. V práci jsou využity prvky 360° zpětné vazby a to ve formě sebehodnotících formulářů. V závěru je uvedeno celkové shrnutí zjištěných skutečností.
Evaluation of Employees in Selected Organization
Systém hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci
Keywords: systém hodnocení; zaměstnanec; hodnocení pracovního výkonu; 360° zpětná vazba; evaluation system; employee; performance evaluate; 360 degree feedback method