Projekt: Využití přírodních materiálů ve výuce na primární škole - Ševčíková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2017)
Teoretická část diplomové práce přibližuje témata související s projektovým vyučováním, tvořivostí, rámcově vzdělávacím programem v oblasti člověk a svět práce a vlastnostmi přírodnin. Praktická část obsahuje 11 projektů s využitím přírodnin. Závěr praktické části je věnován orientačnímu ověřování vytvořených projektů a vyhodnocení realizovaných projektů.
The use of Natural Materials in Primary School Education
Keywords: projektová výuka; člověk a svět práce; tvořivost; přírodniny; project teaching; man and the world of work; creativity; natural material