Výuka dělitelnosti na základní škole z pohledu začínajícího učitele - Bláhová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem mé diplomové práce je analyzovat učebnice a na základě toho sestavit přípravy na vyučování dělitelnosti na základní škole. Diplomová práce je členěna do šesti kapitol včetně úvodu a závěru. Druhá kapitola obsahuje teoretické poznatky z nastudované literatury. Ve třetí kapitole je uvedena analýza vybraných učebnic. Ve čtvrté kapitole jsou popsány přípravy na vyučování. Následující kapitola pak obsahuje zhodnocení výuky podle vytvořených příprav.
Teaching of divisibility in elementary schools from the beginning teacher´s perspective
Keywords: učebnice; analýza učebnic; dělitelnost; výuka; přípravy na vyučování; žák; učitel; textbook; textbooks analysis; divisibility; teaching; preparations for teaching; pupil; teacher