Strategie podnikání v oděvním průmyslu - Šalamoun, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Chtěl bych poukázat na určitou strategii v oděvním průmyslu při přesunu výrobních prostředků do zemí s příhodnějšími ekonomickými náklady na jednotku produkce. Stanovit perspektivy a rozsah v určitých zemích v závislosti na posilování ekonomiky těchto zemí. Podrobněji se zaměřit na Českou republiku a jednu konkrétní firmu v užších souvislostech a popsat její ekonomický vývoj v průběhu celé její existence.
The strategy of business in clothing industry
Keywords: Aktivní zušlechťovací styk; kurz Kč vůči Euru; práce ve mzdě; pracovní síla; Strategy of clothing industry; Eastern Europe; course; Euro; crown