Cesty domovem. Mýtus krajiny - Třeboňsko - Hütterová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je rozdělena na dvě části - na část praktickou a část teoretickou. Praktická část ''Cesty domovem'' je tvořena 10 kresbami z třeboňské oblasti. Teoretická část ''Mýtus krajiny - Třeboňsko'' je souhrnem odborných informací o třeboňské krajině, ale také souhrnem vlastních zkušeností studentky s touto oblastí.
A ways to the home. A myth of landscape - Třeboňsko
Keywords: praktická část; teoretická část; the practical part; the theoretical part