Marketingová komunikace - zákaznická orientace v energetické společnosti E.ON - Gláserová, Vladimíra (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce zpřehledňuje jednotlivé nástroje marketingové komunikace v energetické společnosti E.ON. Na základě výzkumu MAC/BRAND, diskusí s managery společnosti a vlastních úvah je řešena efektivita jednotlivých nástrojů a návrhy na zlepšení.
Marketing communication - customer orientation in the energy company E.ON
Keywords: marketingová komunikace; komunikační mix; MAC/BRAND; zákaznická orientace; reklamní kampaň; energetická společnost E.ON; energetická efektivita; marketing communication; communication mix; MAC/BRAND; customer orientation; advertising campagne; energy company E.On; energy efficiency