Návrh pracovních listů pro výuku finanční gramotnosti na ZŠ - finanční produkty. - Vraspír, Roman (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem práce je vytvoření pracovních listů, které budou určeny pro výuku vybraných témat z finanční matematiky na základní škole. Práce je zaměřena na finanční produkty a vychází z Rámcových vzdělávacích programů pro základní školy.
Worksheets for teaching financial literacy at basic school-financial products.
Keywords: Jednoduché úročení; složené úročení; běžný účet; kreditní karta; debetní karta; spořicí účet; termínované vklady; úvěry; pracovní list; testování.; Simple interest rates; compound interest; current account; credit card; debit card; savings account; term deposits; loans; worksheet; testing; financial products.