Čerpání dotačních titulů finančních zdrojů EU na rozvoj bydlení v Českých Budějovicích - Tibitanzlová, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je provedení analýzy, případné posouzení a zhodnocení finančních prostředků ze zdrojů Evropské unie a z veřejných rozpočtů České republiky a jejich vliv na rozvoj bydlení v Českých Budějovicích. Práce je rozdělena do dvou částí. První část, teoretická, se zabývá popisem bytové politiky, domovního vlastnictví a finančních zdrojů Evropské unie a veřejného rozpočtu České republiky. Druhá část, praktická, se věnuje aplikaci teoretických poznatků. Zhodnocení finančních možnosti podpor pro jednotlivé bytové domy.
Drawing of financial subsidies EU for the development of housing in České Budějovice
Keywords: Bydlení; bytová politika; Evropská unie; dotace; Zelená úsporám; dotace Panel; Integrovaný plán rozvoje města.; Housing; housing policy; European Union; subsidy; Zelená úsporám; subsidy Panel; Integrovaný plán rozvoje měst