Externí faktory ovlivňující učení se anglickému jazyku - Zvoníčková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá tématem externích faktorů ovlivňujících výuku anglického jazyka. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá definicemi jednotlivých externích faktorů, se kterými se můžeme při výuce setkat. Dále zde nalezneme důsledky, které tyto externí faktory mohou mít, a také to, jak s nimi pracovat. Na základě teoretické části studentka vykoná polostrukturované rozhovory s pedagogy anglického jazyka. Budou se týkat externích faktorů, které je ovlivnily během jejich studia a také faktorů, které působí na jejich žáky.
External factors influencing learning of English
Keywords: anglický jazyk; externí faktory; edukace; učení cizího jazyka; cizí jazyk; English; external factors; education; second language acquisition; foreign language