Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Bastlová, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce je charakteristika a zhodnocení řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku, posouzení jednotlivých personálních činností a navržení rámcových změn pro zlepšení činností v řízení lidských zdrojů a posílení konkurenční schopnosti podniku.
Human resource management in selected business
Keywords: Zaměstnanci; nábor zaměstnanců; odměňování; hodnocení zaměstnanců; školení pracovníků; fluktuace; Employee; recruitment; remuneration; job evaluation; in-company training; fluctuation