Řízení pracovního kapitálu - Dvořáková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá tématem řízení pracovního kapitálu. Pozornost je věnována základním pojmům a ukazatelům finanční analýzy relevantním pro řízení pracovního kapitálu. Teoretické poznatky jsou následně aplikovány na data poskytnutá společností Proton s.r.o. V závěru práce je hodnocen současný stav řízení pracovního kapitálu společností, spolu s možnými návrhy jeho zlepšení.
Management of working capital
Keywords: pracovní kapitál; řízení zásob; řízení pohledávek; řízení finančního majetku; working capital; inventory management; receivables management; management of financial assets