Příprava dítěte na základní školu v prostředí MŠ - Bůžková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo zjistit, jaká je připravenost dítěte na základní školu v prostředí mateřské školy.
Preparation of a child for primary school in the area of kindergarten