Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (Táborsko) - Braguca, Andrej (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je identifikace faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků Táborska a posouzení souladu jejich představ s reálným stavem. Vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném regionu z hlediska poptávky. Na základě výsledků dotazníkového šetření, e-mailové komunikace a řízených rozhovorů byla navržena opatření, která by mohla vést k rozvoji cestovního ruchu na Táborsku.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Region of Tábor)
Keywords: návštěvník; spokojenost; kvantita; kvalita; primární a sekundární nabídka; poptávka; visitor; satisfaction; quantity; quality; primary and secondary offer; demand