Širší možnosti využití didaktického modelu včela medonosná v tematickém celku Člověk a jeho svět - Krumplová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2010)
V této diplomové práci je zpracován obecný teoretický přehled k tématu Včela medonosná, rozbor RVP a učebnic pro prvouku a přírodovědu, návrhy a náměty pro prvouku a přírodovědu s využitím mezipředmětových vztahů a zhodnocení a realizace některých námětů v praxi.
Wider possibilities of didactic model of honeybee in the educational area Humans and Their World
Keywords: Včela medonosná; RVP; prvouka; honeybee; RVP; natural science