Návrh a realizace mobilní platformy včetně výroby vlečného postřikovače s měřením dynamiky provozu - Maršálek, Václav (Jihočeská univerzita, 2023)
Diplomová práce se zabývá návrhem a realizací mobilní platformy včetně výroby vlečného postřikovače s měřením dynamiky provozu. Dále je práce rozvinuta o zemědělství 4.0, které s tématem souvisí.
Design and implementation of a mobile platform including the production of a towed sprayer with measurement of traffic dynamics
Keywords: Postřikovač; SolidWorks; 3D tiskárna; Arduino; Sprayer; SolidWorks; 3D Printer; Arduino