Online aplikace pro odhalování podvádění v soutěži Bobřík informatiky - Candra, Martin (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této bakalářské práce je v programovacím jazyce PHP vytvořit webovou aplikaci, která umožní pověřeným osobám zjednodušené odhalení podvádějících soutěžících v soutěži Bobřík informatiky. Pro vytvoření této aplikace bylo potřeba analyzovat jevy, které mohou ukazovat na podvádění soutěžících. Na základě těchto konkrétních jevů byly vytvořeny metody, které vyhledávají a ukládají seznamy soutěžících, kteří by mohli podvádět. Dále se tyto seznamy porovnávají a na základě údajů v těchto seznamech se číselně vyhodnotí, jak je pravděpodobné, že účastník soutěže podváděl. Podezřelí soutěžící jsou uloženi do databázové tabulky spolu s údaji, ve kterých seznamech se soutěžící nachází. Z této databázové tabulky si může pověřená osoba moci načíst úplný seznam podezřelých účastníků nebo část seznamu podle zadaných kriterií jako například kategorie, rok, škola atd.
Online application for detection of cheating in Bebras contest
Keywords: Bobřík informatiky; odhalování podvádění; webová aplikace; PHP; Bebras contest; detection of cheating; web application; PHP