Etický rozměr individuálního plánování v Salesiánském nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež - Bubrlová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce se zabývá identifikací eticky nosných témat v procesu individuálního plánování v sociální službě NZDM-SaSM. První část práce se věnuje individuálnímu plánování v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež obecně. Druhá část práce je věnována procesu individuálnímu plánování v NZDM-SaSM. Třetí část práce představuje stěžejní kapitolu a věnuje se etickému rozměru individuálního plánování v NZDM-SaSM.
Ethical dimension of individual planning in a Salesian low-threshold facility for children and youth
Keywords: děti a mládež; hodnoty; individuální plán; individuální plánování; klient; nízkoprahové zařízení pro děti a mládež; profesní etika; Salesiánské středisko mládeže; sociální pracovník; children and youth; values; individual plan; individual planning; client; low threshold facilities for children and youth; professional ethics; Salesian Youth Center; social worker