Postoje a nákupní chování zákazníků nákupního centra - Jedličková, Klára (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce byla analýze postojů a nákupního chování ve vybraném nákupním centru.Zaměřila jsem se konkrétně na Obchodní dům Dvořák v Táboře. Šetření bylo provedeno formou marketingového výzkumu, jehož cílem je analyzovat vnímání spotřebitelů, jejich pocity a názory prostřednictvím dotazníkového šetření. Dále bylo cílem zjistit, z jakých důvodů spotřebitelé centrum navštěvují, co zde ve většině případů nakupují, jak shledávají prostředí a celkové charakteristiky centra.
Attitudes and buying behaviour of customers of a shopping center
Keywords: Nákupní chování; nákupní centrum; spotřebitel; zákazník; marketingový výzkum; dotazník; Shopping behavior; shopping mall; consumer; customer; marketing research; questionnaire