Získávání a výběr pracovníků vybraného podniku - Šustrová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na proces získávání a výběru pracovníků. Práce se skládá z rešerže a vlastní práce, která je zaměřena na daný podnik.
acquisition and selection of employees in the selected company
Keywords: získávání a výběr pracovníků; zdroje pracovníků; metody výběru pracovníků; staffing; resources; personnel; personnel selection methods