Pracovní spokojenost a motivace k pracovnímu výkonu - Nimrichtrová, Alžběta (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá studiem motivačních a stimulačních faktorů ovlivňujících pracovní spokojenost a motivaci. Dále zkoumá, jak je těmito faktory působeno na zaměstnance vybraného podniku a jak tyto konkrétní faktory ovlivňují pracovní spokojenost a motivovanost zaměstnanců. Následně jsou zpracovány návrhy na zlepšení stávajícího motivačního programu firmy.
Job satisfaction and work performance motivation
Keywords: motivace; stimulace; pracovní spokojenost; motivační program; Employees' motivation; job satisfaction; stimulation; motivation strategies; monetary rewarding