Prostředí cestovního ruchu - vodní hrad Švihov - Hanzlíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2007)
Plzeňský kraj je velmi bohatý na oblasti, které se staly pro turisty oblíbenými z hlediska cestovního ruchu, rovněž zde existují i oblasti, které si své místo v podvědomí turistů stále hledají. Jednou z takových oblastí je mikroregion Běleč, v němž se nachází město a vodní hrad Švihov, který představuje tradiční český venkovský mikroregion. Tato bakalářská práce se zaměřuje právě na problematiku rozvoje cestovního ruchu tohoto území.
Environment of tourism - water castle Švihov
Keywords: cestovní ruch; destinace cestovního ruchu; produkt cestovního ruchu; vodní hrad Švihov; mikroregion Běleč; tourism; destination of tourism; product of tourism; water castle Švihov; microregion Běleč