Analýza rozptylu nabídkových cen bytů v Českých Budějovicích - Jaroš, Milan (Jihočeská univerzita, 2013)
Téma této bakalářské práce je analyzovat nabídkové ceny bytů v Českých Budějovicích a vytvořit cenovou mapu. Literární rešerše zde slouží k seznámení se základními pojmy, zákony, vyhláškami a metodami oceňování použitých v této práci. Vlastní práce se zaměřuje na seznámení s řešeným územím, rozčlenění jej do jednotlivých částí a pro dané lokality poukázaní na faktory ovlivňující jejich cenu.
Analysis of variance of flat prices in Czech Budejovice
Keywords: analýza trhu; cenové mapy; nemovitosti; oceňvání; market analysis; price charts; estate; valuation