Význam kofeinových nápojů v pitném režimu studentů JU - Tylová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2015)
Tímto výzkumem bylo zjištěno, že nejčastěji konzumovaným kofeinovým nápojem u studentů (mužů) JU je čaj, a kofeinové nápoje jsou nejčastěji konzumovány pro jejich chuť. Zpracováním výsledků výzkumu je rovněž zjištěno, že kofeinové nápoje nemají vysoké zastoupení v pitném režimu respondentů.
The importace of drinking caffeinated beverages mode JU students
Keywords: Kofein; kofeinové nápoje; energetické nápoje; kolové nápoje; druhy kávy; druhy čaje; zdraví; zdravotní účinky.; Caffeine; caffeinated drinks; energy drinks; cola drinks; types of coffees; types of teas; health; health effects.