Inovace ubytovacího zařízení - Sauerová, Patricia (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce, která nese název inovace ubytovacího zařízení, popisuje jak v současnosti funguje a jaký je stav Penzionu Krumlov. Popisuje také jak probíhá marketing, vedení a spokojenost zákazníků. Dále se zabývá zkoumáním a zjišťováním vhodných inovací, které by zvýšili atraktivitu penzionu. Jako výsledek zkoumání jsou v aplikační části uvedeny a vyhodnoceny výsledky řízených rozhovorů i dotazníkových šetření. V aplikační části lze naleznout i doporučení a vyhodnocení návrhů, které mají zlepšit daný podnik.
Accommodation innovation
Keywords: Trh cestovního ruchu; produkt; marketing; inovace; penzion.; Tourism market; product; marketing; innovation; guesthouse.