Spotřebitelské značky ve vztahu k ochraně spotřebitele - Vlčková, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je analýza spotřebitelských značek. Práce se zaměřuje na značku BIO ? produkt ekologického zemědělství a na národní značku kvality KLASA. V úvodní části práce jsou popsána a vysvětlena teoretická východiska. V praktické části je realizován marketingový výzkum na zjištění povědomí spotřebitelů o těchto značkách. Rovněž je proveden řízený hloubkový rozhovor se zástupci těchto značek. Nakonec jsou výsledky výzkumu vyhodnoceny a doporučeny návrhy na zlepšení.
Consumer brands and consumer protection
Keywords: spotřebitel; ochrana spotřebitele; značka; spotřebitelská značka; KLASA; BIO; marketingový výzkum; consumer; consumer protection; brand; consumer brand; KLASA; BIO; marketing research