Řídící terminál VEP30 a jeho základní aplikace v automatizační technice - Kotek, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Cíl mé práce je zaměřen na pochopení základů programování a práce s terminálem VEP30, používaného v učilišti firmy Robert Bosch České Budějovice . Obsah této práce se zaměřuje na základní popis vývojového a grafického prostředí a jeho využití. Pro psaní řídícího programu se využívá kontaktních schémat. Další část této práce se zabývá připojením senzorů k terminálu. Následují úlohy zaměřené na různé funkce terminálu a návod k jejich řešení. Po nastudování tohoto textu by měl být student schopen samostatně využívat terminál v jeho základních funkcích.
Control terminal VEP30 and its basic application in automation
Keywords: programování; Bosch Rexroth; terminál VEP30; IndraLogic; WinStudio; Bosch Rexroth; terminal VEP30; IndraLogic; WinStudio; programming