Analýza několikaletého tréninkového cyklu skokanky o tyči - Šebková, Matylda (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou tréninkových deníků Nikol Jiroutové. Tato práce vychází ze záznamů v tréninkových denících za sezóny 2010/2011, 2011/2012 a 2012/2013. Na základě získaných údajů vyhodnotíme tréninkové ukazatele, porovnáme ukazatele jednotlivých sezón mezi sebou a zjistíme jejich vliv na vývoj výkonnosti. Všechny výsledky jsou zpracovány formou tabulek a grafů.
Analysis of a multi-cycle training the pole vault jumper
Keywords: Atletika; sportovní trénink; skok o tyči; trénink; analýza; porovnání deníků; Athletics; sports training; pole valut; training; analysis; compared diaries