Personalita v chování a její možná účast při orientaci hlodavců - literární rešerše - Nováková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce bylo proniknout to problematiky personality a prostorové orientace hlodavců. Součástí práce byla také teoretická příprava na vlastní experiment pro magisterskou práci.
Personality in the behaviour and its possible participation in the orientation of rodents - literary search