Využití traktorového dopravního systému s výměnnými nástavbami od výrobce ZDT Nové Veselí v podniku zemědělské prvovýroby - Michek, Aleš (Jihočeská univerzita, 2017)
V bakalářské práci je vypracovaný přehled dopravního výměnného systému Grand Super od firmy ZDT. Přehled obsahuje různé technické parametry a jejich investiční náklady na pořízení. Práce je zaměřena na využití výměnného dopravního systému Grand Super. K tomuto dopravnímu systému jsou uvedeny jednotlivé technické parametry a rozbor jednotlivých nástaveb (vanová korba, rozmetadlo, cisterna). Dále je práce zaměřena na rozbor investičních a provozních nákladů. V neposlední řadě je v ní představen podnik, ve kterém se systém vyrábí a také podnik zemědělské prvovýroby, kde je tento systém využíván.
The use of a tract transport system with interchangeable superstructures from the manufacturer ZDT Nové Veselí in the agricultural primary production enterprise
Keywords: Traktorový dopravní systém; využití nástaveb; rozmetadlo; cisterna; vanová nástavba; podvozek.; Tractor traffic system; the use of additions; the spreader; the cistern; the bath body; a chassis.