Analýza služeb vybraného podniku z oboru nákladní dopravy a návrh variant na zefektivnění poskytovaných služeb - Podhora, Radek (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce byla analýza podniku Domitruck s.r.o. a návrh určitých zlepšení u poskytovaných služeb v oboru servisu nákladních vozidel. V první části byla vypracována literární rešerše, která dále pomohla k vypracování praktické části. V praktické části pak byla provedena analýza konkurenceschopnosti a služeb za pomocí Porterova modelu pěti sil a dotazníkového šetření. V poslední části byly vytvořeny návrhy na zefektivnění poskytovaných služeb a financování společnosti.
Analysis services of selected company in the field of freight transportation and design options for streamlining provided services
Keywords: servis nákladních vozidel; Porterův model pěti sil; dotazníkové šetření; lepší skladovací procesy; větši opravárenské prostory; service of trucks; porter´s model; questionnaire; better storage process; larger repairing premises