Místo dialogu v pastoraci mládeže - Heller, Jiří (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá dialogem z pohledu různých vědních oborů. Tyto poznatky jsou následně využity k teoretické i praktické analýze dialogu v pastoraci mládeže.
Standing of Dialogue in Youth Ministry
Keywords: dialog; pastorace; mládeže; psychologie; pedagogika; teologie; komunikace; církev; dialogue; youth ministry; psychoogy; pedagogy; teology; komunikation; church