Časoprostorová aktivita obyvatel suburbií Českých Budějovic: geografická analýza - Zezulová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je rozdělena do 3 hlavních částí. První část se zaměřuje na teoretické uvedení geografie času. Především na vývoj, koncepty a aplikace této geografické disciplíny. Dále se teoretická část zabývá pojmem suburbanizace. V druhé, metodické části práce, je popsán koncept dotazníkového šetření, výběr respondentů a celková realizace dotazníkového šetření. Praktická a poslední část je založena na analýze dat, získaných za pomocí dotazníkového šetření obyvatel českobudějovických suburbií. Výstupem této práce by měla být charakteristika časoprostorové aktivity nově přistěhovalých obyvatel a ?starousedlíků?
Time-space activity of population in suburbs České Budějovice: geographic analysis
Keywords: Geografie času; suburbanizace; časoprostorová aktivita; stanice; cesty; dotazníkové šetření; Time gegraphy; suburbanization; time-space aktivity; stations; paths; questionnaire survey