Ekonomická analýza nákladů na hospitalizaci pacientů s infekční komplikací totální náhrady. 1. část: totální náhrada kolenního kloubu - Musil, David; Šnorek, M.; Gallo, J.; Jahoda, D.; Stehlík, Jiří (Česká společnost pro ortopedii a traumatologii, 2019)
Náklady na léčbu infikované kloubní náhrady jsou vysoké a významně přesahují úhradu od zdravotních pojišťoven. Celkem bylo do souboru zařazeno 24 pacientů, 11 mužů a 13 žen.
Economic Analysis of the Costs of Hospital Stay of Patients with Infection as a Complication of Total Replacements - Part 1: Total Knee Arthroplasty
Keywords: totální náhrada kolenního kloubu; infekce; ekonomická analýza; total knee arthroplasty; PJI- periprostetic joint infection; economic analysis