Tvorba online prezentace projektu bezzavazku.cz ve vybraném redakčním systému (CMS) - Reindlová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
V diplomové práci jsou stručně popsány a porovnány open-source redakční systémy (CMS) WordPress, Joomla a Drupal a na základě porovnání je vybrán ten, který je vhodný pro použití v malé organizaci. Ve vybraném redakčním systému byla vytvořena online prezentaci projektu bezzavazku.cz, průběh tohoto projektu byl vyhodnocen a byla provedena doporučení týkající se nasazení tohoto redakčního systému v obchodní praxi malých a středních podniků.
The creation of online presentation of bezzavazku.cz project in chosen Content Management System (CMS)
Keywords: Content Management System (CMS); redakční systém; Open Source; WordPress; Joomla; Drupal; Content Management System (CMS); Open Source; WordPress; Joomla; Drupal