Mapování vybraných sekvencí metodou TSA-FISH u pavouků - Štacková, Monika (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zabývá mapováním genů u pavouků rodu Grammostola metodou TSA-FISH
Gene mapping of selected sequences by TSA-FISH in spiders