Projektové řízení sportovní organizace - Němcová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů projektového řízení i mimo standardní prostředí, ve kterém jsou přístupy projektového managementu obvyklé. Praktické využití těchto nástrojů je popsáno na příkladu realizace konkrétního projektu ve florbalovém klubu, který je součástí Tělovýchovné jednoty Spartak Pelhřimov.
Project Management of Sport Organization
Keywords: projektové řízení; nástroje projektového řízení; management sportovní organizace; project management; project management tools; management of sport organization