Inovace produktového portfolia na příkladu Jihomoravského kraje - Vejvalková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnotit primární a sekundární nabídku destinace, dále zhodnotit nabídku cestovního ruchu pro handicapované osoby se smyslovým postižením, a to konkrétně pro osoby s poruchou sluchu. Dalším úkolem bylo poukázat na nedostatky a možnost rozvoje nabídky pro handicapované. Na základě výsledků výzkumu je vytvořen projekt, který poskytne organizacím cestovního ruchu a památkářům nové možnosti, jak přizpůsobit svoji nabídku handicapovaným turistům. Možností, jak inovovat nabídku pro handicapované je mnoho. Snahou práce je tedy najít způsob, jak tento potenciál identifikovat a jakým způsobem jej prosadit.
Innovation of Product Portfolio Using an Example of the Region of South Moravia
Keywords: sociální skupiny; společenství; kulturní cestovní ruch; neslyšící; sjednocení; projekt; sociální rozdíly; social groups; handicaps; community; cultural tourism; deaf community; unite; project; social differences