Analýza systému plánování ve vybraném podniku - Novotná, Veronika (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá plánováním manažerských funkcí ve vybrané společnosti v České republice. Vybranou společností je Robert Bosch spol. s.r.o., se sídlem v Českých Budějovicích. Hlavním cílem této práce je zjistit problematiku podnikatelského plánování na základě teoretických poznatků v této oblasti, ověřit znalosti a praxi konkrétního podniku, vyvodit závěry z ověření a navrhnout opatření ke zlepšení plánování v dané společnosti. Tato práce stručně popisuje management, jeho význam a funkci, podrobně analyzuje manažerskou kapacitu plánování. Znalosti jsou zjišťovány pomocí otázek a odpovědí vedoucích pracovníků společnosti. Výsledkem této dokumentace jsou návrhy a doporučení pro společnost.
Analyses of the system of planning in the selected company
Keywords: plánování; řízení; řídící funkce; planning; management; management function