Potenciál nádraží v rámci obchodu a cestovního ruchu - Wagner, Jan (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se zabývala kvalitou železničních nádražích v České Republice. Zaměřena byla především na zhodnocení nabídky služeb. Hlavním cílem práce bylo prozkoumat potenciál vlakového nádraží v rámci rozvoje obchodu a cestovního ruchu. K tomuto účelu bylo vybráno vlakové nádraží ve městě Tábor. Práce obsahuje zmapování daného místa, porovnání se zahraničními vlakovými nádražími a marketingový průzkum prováděný mezi cestujícími ve vlacích společnosti České dráhy. Na základě výše zmíněných dat byly doporučeny návrhy, které mají za cíl zlepšit nabídku služeb obchodu a cestovního ruchu a napomoct tak lepšímu vnímaní vlakového nádraží v Táboře v očích cestujících.
The Potential of Railway Stations in Trade and Tourism
Keywords: Železniční doprava; Vlakové nádraží; Služba; Obchod; Inovace; Spokojenost; Rail transport; Railway station; Service; Trade; Innovation; Satisfaction