Uplatnění logistiky v období povodní ve vybrané lokalitě - Petrásek, Martin (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této práce byla analýza informačního a materiálového toku v době povodní ve vybraném podniku. K tomu jsem vybral firmu JITEX Písek a.s., které musela čelit rozsáhlé povodni v roce 2002. Mezi dílčí cíle této práce patřilo nalezení možností zlepšení v těchto tocích, která jsou popsána v závěru práce. Pro získání důležitých informací byly použity řízené rozhovory s vedoucími pracovníky firmy JITEX Písek a.s. Na základě získaných dat dochází k detailnímu popsání informačního a materiálového toku a opatření, které musela firma přijmout. Následuje zhodnocení dopadu povodní na další činnost podniku.
Use of logistics during floods in the chosen locality
Keywords: krizové řízení; materiálový tok; informační tok; logistika; crisis management; material flow; information flow; logistics