Manažerská komunikace ve vybrané organizaci - Langrová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit manažerskou komunikaci ve vybrané organizaci a navrhnout změny vedoucí ke zlepšení současného stavu. Tvorba literárního přehledu zkoumané problematiky vznikla na základě studia dostupných informací prostřednictvím odborných literárních děl a internetových zdrojů. Pro získávání klíčových informací týkajících se rozdělení manažerské komunikace na externí a interní byla zvolena hlavní forma dotazování - nestrukturovaný rozhovor. Závěry plynoucí z analýzy budou sděleny organizaci.
Managerial Communication In a Selected Institution
Keywords: manažerská komunikace; externí a interní komunikace; týmová práce; porada; podnik; managerial communication; external and internal communication; teamwork; meeting; company